Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه سیاسی خبرگزاری فارس ـ 25 شهریور، سالروز درگذشت فقیه مبارز آیت الله ابوالقاسم خزعلی رحمت‌الله علیه است. عالم گرانقدری که رهبر معظم انقلاب او را با عناوینی چون «عالمِ عامل و پرهیزگار»، «روحانی با فضیلت» و «عالم متقی و پرکار» خطاب کردند و ثبات قدم ایشان در خط اصیل و صراط مستقیم انقلاب را ستودند.

به‌مناسبت سالگرد رحلت ملکوتی آیت‌الله خزعلی، شواهد دیگری از برخورد آیت‌الله خزعلی با فرزند خویش را منتشر می‌‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باشد که تمام مسئولین کشور مانند آن مرحوم، با اقتدا به امیرالمومنین علی(ع) مقتدرانه با فساد اطرافیان خویش مبارزه کنند.

بی‌شک از بزرگترین امتحان های الهی که آیت‌الله خزعلی از آن سربلند بیرون آمد، مواجهه و مقابله ایشان با فساد مالی، اعتقادی و سیاسی یکی از فرزندانشان بود. چنان که در خرداد سال 1388 و در بیانیه‌ای چنین نوشتند: «مدت مدیدی است پسرم مهدی خزعلی از راه مستقیم منحرف شده، درست در خط مقابل قرار گرفته. هر چه نصحیت می‌کنم و برای هدایتش متوسل به اولیای خدا می‌شوم اثر نمی‌کند ... دیگر کاسه صبرم لبریز شده، دیگر با او صحبت نمی‌کنم و حرف‌های نامناسب او را بر نمی‌تابم».

 

مرحوم آیت الله خزعلی در اواخر عمر شریف خود نامه ای به وزیر اطلاعات می نویسند و در آن راه هرگونه سوءاستفاده از نام و جایگاه خویش را مسدود می کنند. متن آن از این قرار می باشد:

حضور محترم جناب آقای علوی وزیر محترم اطلاعات

باسلام و تحیت به استحضار می رساند اینجانب ابوالقاسم خزعلی هرگونه توصیه به نام و امضای اینجانب را غیر واقعی می دانم و درصورتی که نامه ای با مضمون فوق از جانب هرکس و حتی منسوبین اینجانب مشاهده فرمودید، اکیداً تقاضای پیگیری و برخورد قضایی با آن را دارم.

مطلب مذکور نه تنها گذشته و حال را شامل می شود، بلکه هرگونه توصیه وسفارش به نام یا مهر اینجانب را در بر می گیرد.

ابوالقاسم خزعلی

 

همچنین ایشان که موسس بنیاد بین المللی غدیر بودند، در آخرین غدیر حیات مبارکشان، پذیرفتن آن فرزند و راه دادن وی به منزل خویش را مشروط به برخی اصلاحات نمودند. متن یادداشت ایشان را از نظر می گذرانیم:

بسم الله الرحمن الرحیم

اینجانب ابوالقاسم خزعلی اعلام می دارم امکان پذیرش فرزندم را در صورتی دارم که به موارد زیر عمل کند:

1-   پرداخت کلیه طلبها و حق الناس خصوصاً طلب های ایتام، آقای سیفی، آقای پرهیزگار، آقای حکیم و حقوق صاحبخانه فعلی ایشان که موارد مذکور می تواند از اموالی که ایشان به نام بستگان خود نموده تامین شود .

2-    پرداخت کلیه حقوق مرتبط با بیت المال مانند بنیاد مستضعفان، بانکها و...

3-   اعلام برائت از نوشته هایی که موجب اهانت به مقدسات به ویژه قرآن کریم شده است .

4-   التزام عملی به ولایت فقیه و نظام مقدس جمهوری اسلامی

در پایان بار دیگر برای هدایت ایشان و بهره مندیشان از حیات طیبه با بازگشت به مسیر حق دعا می‌کنم.

ابوالقاسم خزعلی

انتهای پیام/

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۸۲۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چند درصد بودجه آموزش و پرورش صرف پرداخت حقوق می شود؟ | بیشترین جهش بودجه ای در این وزارتخانه

به گزارش همشهری آنلاین،‌ وزارت آموزش و پرورش به عنوان بزرگترین دستگاه اجرایی کشور با داشتن حدود یک میلیون حقوق بگیر، مسئولیت خطیر تعلیم و تربیت ۱۶ میلیون و ۷۰۰ هزار دانش‌آموز را بر عهده دارد که آینده کشور را در اختیار خواهند داشت.

در حقیقت آموزش و پرورش از مهم‌ترین وزارت‌خانه‌های کشور است که به دلیل دخالت مستقیم در تربیت نیروی انسانی نقش مهمی در وضعیت آتی کشور ایفا می‌کند. با این حال این بخش در سال‌های اخیر با مشکلات عدیده‌ای درگیر بوده که به باور کارشناسان یک علت مهم آن تخصیص بودجه نامناسب است.

این وزارتخانه پس از «وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی» و «وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی» در لایحه بودجه امسال دولت بیشترین سهم را از منابع و بودجه عمومی کشور به خود اختصاص داده است و البته این سه دستگاه روی هم رفته ۴۲ درصد از منابع عمومی دولت را به خود اختصاص داده اند.

در این میان وزارت آموزش پرورش از نظر مصارف سال آینده ۲۵۱.۴ هزار میلیارد تومان از منابع عمومی دولت دریافت خواهد کرد که ۱۳.۱۷ درصد از کل مصارف دستگاههای اجرایی است.

بودجه این وزارتخانه امسال در بخش اعتبارات هزینه ای ۲۰ درصد و اعتبارات سرمایه ای ۵۱ درصد رشد خواهد یافت ضمن آنکه رشد عمومی بودجه این وزارتخانه نسبت به بودجه سال گذشته ۲۱ درصد و رشد اختصاصی آن ۷۰ درصد در نظر گرفته شده است.

سهم ۹۰ درصدی حقوق و دستمزد از بودجه وزارت آموزش و پرورش

وزارت آموزش و پرورش امسال در مجموع ۲۵۶ هزار و ۸۴۷ میلیارد تومان بودجه در اختیار خواهد داشت که ۲۳۷ هزار و ۱۱۶ میلیارد تومان آن مربوط به بخش هزینه‌ای، ۱۴ هزار و ۲۹۳ میلیارد تومان مربوط به بخش سرمایه ای و عمرانی و ۵ هزار و ۴۴۰ میلیارد تومان مربوط به درآمدهای اختصاصی وزارتخانه است.

با این اوصاف سال آینده بالغ بر ۹۲ درصد بودجه این وزارتخانه در بخش هزینه‌ای مصرف می شود که حقوق و دستمزد شاغلان بخش اعظم آن است.

دی ماه سال گذشته گزارشی منتشر شد که به بررسی میزان تحقق بودجه وزارت آموزش و پرورش در هشت ماهه نخست ۱۴۰۲ پرداخت و نشان می داد بودجه این وزارتخانه تنها کفاف دستمزدها را می دهد.

طبق این گزارش، در دوره یادشده ۶۷.۵ درصد از اعتبارات هزینه‌ای آموزش و پرورش محقق شده اما بیش از ۹۰ درصد آن صرف پرداخت حقوق و دستمزد شده و در عمل به پروژه‌های توسعه آموزشی بودجه چندانی نرسیده است.

با این رویکرد، در لایحه بودجه امسال نیز به طور کلی این وزارتخانه با رشد ۲۲ درصدی اعتبارات روبرو شده است که بودجه «سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس» با رقم ۱۲ هزار و ۲۷۶ میلیارد تومان و ۵۴ درصد رشد، دانشگاه فرهنگیان با اختصاص رقم ۵ هزار و ۵۱۹ میلیارد تومان و رشد ۳۱ درصدی ، سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور با ۵۷۹ هزار میلیارد تومان و ۳۱ درصد رشد بیشترین میزان افزایش را در سال جاری تجربه خواهند کرد.

سهم نهادهای زیرمجموعه وزارتخانه از منابع دولت

نگاهی به بودجه سایر سازمان‌ها و نهادهای زیرمجموعه وزارت آموزش و پرورش حاکی از آن است که دولت در سال آینده برای کمک به صندوق ذخیره فرهنگیان ۱۸ هزار میلیارد تومان(همت)، دانشگاه شهید رجایی ۵.۴ همت، خرید خدمات آموزش عمومی و برونسپاری آموزش های فنی و حرفه ای ۱۳۵۴ همت، اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش ۹۷۹ همت، سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک ۲۱۶ همت، نهضت سوادآموزی ۳۴۹ همت، باشگاه دانش پژوهان جوان ۱۵ همت، سازمان مدارس غیردولتی ۱۹۸ همت و سازمان ملی استعدادهای درخشان ۱۶۱ همت در نظر گرفته است.

نکته دیگر اینکه در بودجه سال آینده ردیفی برای تامین سرانه دانش آموزی و حمایت و ارتقای پوشش تحصیلی افراد لازم التعلیم در نظر گرفته شده است که رقم آن ۴ هزار و ۹۷۸ میلیارد تومان است.

نکته قابل تامل اینکه شرکت سهامی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که زیر مجموعه وزارت آموزش و پرورش فعالیت می کند، بیشترین جهش بودجه ای را با رشد ۸۶ درصدی تجربه خواهد کرد به طوری که بودجه آن به رقم هزار و ۲۹۴ میلیارد تومان خواهد رسید.

کد خبر 849085 منبع: ایرنا برچسب‌ها وزارت آموزش و پرورش معلمان خبر مهم بودجه کل کشور

دیگر خبرها

  • چند درصد بودجه آموزش و پرورش صرف پرداخت حقوق می شود؟ | بیشترین جهش بودجه ای در این وزارتخانه
  • روایتی از معلم شهید حاج علی اکبر شمشیری
  • عکسی قدیمی از سیدمحمد خاتمی در کنار همسر و فرزند عطاء الله مهاجرانی
  • پرداخت خسارت به خسارت دیدگان ترکیدگی لوله آب در خیابان مهدی
  • روایتی از معلم نیکوکار بیرجندی برای حمایت ۱۱ فرزند معنوی
  • برخورد قاطع با مداخله‌گر طب سنتی در نیشابور
  • امام جمعه اصفهان: گفتمان قرآنی باید در خانواده‌ها ایجاد شود
  • گفتمان قرآنی باید در خانواده‌ها ایجاد شود
  • آخرین نهاد مسئول استیفای حقوق مردم دیوان عدالت اداری است
  • آیت‌الله جزایری از هیچ تلاشی برای اهداف انقلاب فروگذاری نکرد